Import

Global Fresh Trade importeert vanuit alle windstreken met nadruk op Zuid-Amerika. Top importproducten van Ananas tot Meloen.  Zo heeft Global Fresh Trade de volledige controle van teelt tot verkoop en kunnen wij onze klanten bedienen met onze eigen importproducten. Producten als Ananas, Appels, Avocado, Gele meloenen, Watermeloenen en Citrus worden vakkundig door onze medewerkers opgeslagen in ons uitstekend uitgeruste pand. Verkopers zien de producten bijna letterlijk voorbij komen en weten wat ze verkopen.
Importeren betekent ook je zaken voor elkaar hebben! Importdocumentatie moet ten allen tijde kloppen en daarvoor werken wij met ervaren expediteurs die onze werkwijze kennen en daardoor kunnen zorgen voor een vlekkeloos verloop van het documentatie-proces. Documentatie en certificaten op het gebied van voedselveiligheid zijn een vanzelfsprekendheid . Zie hiervoor ook Kwaliteit en Voedselveiligheid.

Dankzij onze jarenlange samenwerking en opgebouwde vertrouwensband met telers en exporteurs kunnen we continuïteit bieden met onze merken. Deze goede vertrouwensband met onze telers en exporteurs  zorgt ervoor dat we op een open manier met elkaar communiceren en flexibel kunnen inspelen op de marktsituatie. Onze klanten kunnen rekenen op een betrouwbaar product dat voldoet aan hun specifieke wensen.

Het importeren van groente en fruit vereist ook expertise van de teeltomgeving en omstandigheden vandaar dat onze inkopers regelmatig afreizen om de producten voor de oogst te zien om zo in te kunnen schatten wat de kwaliteit en het volume zal zijn. Dankzij deze manier van werken weten inkopers en verkopers waar ze over praten en kunnen u gedegen adviseren over onze importproducten.
Choose Language